Διατροφή | παιδαγωγική συνάντηση

διατροφή και σχολείο

Στα πλαίσια της θεματικής μας ενότητας  «Διατροφή» εντάξαμε στον παιδικό σταθμό εκδρομή και δραστηριότητες, για να γνωρίσουμε τα είδη των τροφών, να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας στη σωστή διατροφή και να συμμετάσχουμε σε διαδραστικές ασκήσεις, με σκοπό να υιοθετήσουμε υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Εκτός από τους μικρούς όμως θα «εκπαιδεύσουμε»και εσάς τους γονείς με την παιδαγωγική συνάντηση της Τετάρτης, 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00 με θέμα : «Διατροφή» και εισηγήτρια την Παιδίατρό μας κ. Κατσιμπάρδη Κατερίνα, Διδάκτορα Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιακό Υπότροφο, Επιμελήτρια Νοσ. Παίδων «Αγία Σοφία»

Η σωστή διατροφή κατά την παιδική ηλικία μπορεί να ενισχύσει τις δια βίου διατροφικές συνήθειες, που συμβάλλουν στην ευεξία του παιδιού και θα το βοηθήσουν για μια υγιή ζωή. Γι’ αυτό το Σχολείο μας υλοποιεί ένα καινοτόμο
πρόγραμμα σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ώστε να συνεισφέρει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας. Εκπρόσωποι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου θα παρευρίσκονται στο Σχολείο την ημέρα της ομιλίας. Σας θέλουμε όλους μαζί, για να αναπτύξουμε και να ολοκληρώσουμε το σχέδιο δράσης μας για τη σωστή διατροφή τόσο στο Σχολείο όσο και στο σπίτι.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

  • Αυτοπροσώπως στη Γραμματεία της Σχολής
  • Τηλεφωνικώς στα νούμερα 210-9617814 &  210-9617817
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: info@zoisschool.gr

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

School Magazine

Ωδειο Banner sidebar