Εορταστικό μήνυμα του κ. Ζώη προς τους μαθητές

Καλημέρα, παιδιά, ακριβά ιάματα της ψυχής μου!

Έχω να σας δω πάνω από ένα μήνα. Όλο αυτό τον καιρό έχω μια έρημο μέσα μου. Ανυπομονώ και εύχομαι να ανταμωθούμε το γρηγορότερο.

Μου λείπετε, μου λείπετε πολύ. Μου λείπουν οι αμέτρητες «καλημέρες» σας, ναι οι «καλημέρες» σας, που μου ανοίγουν παράθυρα στον ουρανό. Αυτή την έλλειψη δυσκολεύομαι να τη βαστάξω. Το μυαλό και η ψυχή μου είναι γεμάτα λαχτάρα και όνειρα και αγάπη για όλους σας. Και πώς να μη σας αγαπώ, αφού κάθε μέρα με αποζημιώνετε με μυθικά ποσά ευτυχίας

Παιδιά μου, επικοινωνώ σήμερα μαζί σας πρωτίστως για να σας συγχαρώ. Να σας συγχαρώ που κάθε μέρα, ακολουθώντας τα όνειρά σας, δουλεύετε σκληρά με ότι σας προκαλεί, σας εμπνέει, σας δυσκολεύει, σας διδάσκει. Και επιτρέψτε μου να σας συμβουλέψω να συνεχίσετε να δουλεύετε πολύ, γιατί η ποιότητα της ζωής σας θα είναι το δικό σας έργο. Στόχος σας να είναι το ακατόρθωτο και πιστέψτε με πως θα το κατορθώσετε με υπομονή, επιμονή, πολλή δουλειά και πίστη στις κρυμμένες δυνάμεις σας, κλίσεις, ταλέντα, που σίγουρα κουβαλάτε μέσα σας. Να σας συγχαρώ επίσης, επειδή, ενστερνιζόμενοι το μήνυμα των Χριστουγέννων, στείλατε μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας, συνδράμοντας το έργο του Συλλόγου «Η ΠΙΣΤΗ», του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» και του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας.

Τελειώνοντας, αισθάνομαι βαθειά την ανάγκη να ευχηθώ σε όλους σας η γέννηση του Θεανθρώπου να φωτίζει τον δρόμο σας. Να χαρίζει υγεία, ειρήνη και ελπίδα σε όλο τον κόσμο και το 2021 να δώσει σε εσάς και τις οικογένειές σας χαρές και μόνο χαρές και να σας ανοίξει νέους κύκλους ζωής με κέντρο τον αγώνα και ακτίνα τη θέληση.

Χρόνια πολλά!

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar