1η συνάντηση Γονέων- Εκπαιδευτικών | Α΄ Δημοτικού

Αγαπητοί Γονείς

      Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια της εποικοδομητικής συνεργασίας Σχολείου– Οικογένειας, θα πραγματοποιηθεί στα Εκπαιδευτήριά μας τη Δευτέρα 9/9/2019 η πρώτη συνάντηση – επικοινωνία του εκπαιδευτικού μας δυναμικού (Σχολ. Συμβούλων, Επιστημον. Συνεργατών, Δασκάλων & Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων) με τους Γονείς.

         Για τους Γονείς μαθητών της Α΄ Δημοτικού η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ακριβώς στις 20.00΄ μ.μ. Η πρώτη αυτή συνάντηση θα είναι ομαδική, προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο εργασίας των εκπαιδευτικών στην τάξη, καθώς και για το πλάνο εργασίας και συνεργασίας του πρώτου μήνα. Παράλληλα θα επισημανθεί τι πρέπει να προσέχουν οι Γονείς όσον αφορά τον τρόπο εργασίας των παιδιών τους στο σπίτι και πώς πρέπει να τα βοηθούν ουσιαστικά.

          Σκοπός της πρώτης συνάντησης είναι επίσης  η επαφή και η γνωριμία των Γονέων με τους Eκπαιδευτικούς της Σχολής, ώστε να βοηθήσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους να βιώσουν με χαρά και ενθουσιασμό το ξεκίνημα της νέας τους σχολικής ζωής.
      

Με τη βεβαιότητα ότι θα δώσετε όλοι το «παρών» στο μέλλον των παιδιών σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Σημείωση: Η παραπάνω συνάντηση θα είναι πιο λειτουργική χωρίς την παρουσία των παιδιών. Προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στην αυλή του Σχολείου (είσοδος από Αβέρωφ 12).

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar