1η Συνάντηση Γονέων-Εκπαιδευτικών της Α΄Δημοτικού 2021

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ανακοίνωση σε μορφή pdf.

Αγαπητοί Γονείς

Σας πληροφορούμε ότι, στα πλαίσια της εποικοδομητικής συνεργασίας Σχολείου – Οικογένειας, θα πραγματοποιηθεί στα Εκπαιδευτήριά μας την Τρίτη  7/9/2021 η πρώτη συνάντηση συνεργασίας με τους Δασκάλους των παιδιών σας.

Τα Εκπαιδευτήριά μας, με συναίσθηση ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, σας ενημερώνουν ότι οι συναντήσεις θα γίνουν τηρώντας το παρακάτω πρόγραμμα (οι γονείς θα ενημερωθούν την Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου, με γραπτό μήνυμα -SMS- για το τμήμα, στο οποίο θα φοιτήσει το παιδί τους):

18.30 – 19.30: Τμήματα Α’1 (Χεινοπώρου Δώρα) και Α’2 (Οικονόμου Άννα)

20.00 – 21.00: Τμήματα Α’3 (Παρασκευοπούλου Νάνσυ)

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα ενημερωθείτε όλοι λεπτομερώς:

  • Για τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστούν στη σχολική μας μονάδα
  • Για το πλάνο εργασίας των μαθητών στην τάξη και τον τρόπο συνεργασίας Γονέων-Εκπαιδευτικών

Παράλληλα θα επισημανθεί τι πρέπει να προσέχουν οι Γονείς όσον αφορά τον τρόπο εργασίας των παιδιών τους στο σπίτι και πώς μπορούν να τα βοηθούν ουσιαστικά.

Κύριος στόχος της παραπάνω συνάντησης είναι, μέσω της συνεργασίας Εκπαιδευτικών και Γονέων, να βοηθηθούν αποτελεσματικά τα παιδιά μας να βιώσουν με ασφάλεια, χαρά και ενθουσιασμό το ξεκίνημα της νέας τους σχολικής ζωής.

Σημείωση

  • Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ανοιχτό χώρο, στο προαύλιο του Σχολείου, και σε αυτές μπορούν να συμμετάσχουν και οι δύο Γονείς.
  • Για την είσοδό σας στον χώρο του σχολείου απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή rapid test (24 ώρες) ή PCR μοριακοό τεστ (72 ώρες).
  • Για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων η δεύτερη ομάδα Γονέων θα εισέλθει στον χώρο της Σχολής, αφού προηγουμένως έχει αποχωρήσει η πρώτη. Επίσης, για τους ίδιους λόγους, οι Γονείς δεν πρέπει να έχουν μαζί τους τους μικρούς μας μαθητές.

Με εκτίμηση

Η Διεύθυνση του Σχολείου

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar