10 πληροφορίες για την έναρξη της Σχολικής Χρονιάς!

 1. Η συνοδός του σχολικού λεωφορείου θα σας ενημερώσει τηλεφωνικά μέχρι και τη Κυριακή (12-9-2021) στις 13.30 για τις ώρες παραλαβής και παράδοσης.
 2. Οι μαθητές που μεταφέρονται με τα σχολικά λεωφορεία πρέπει να βρίσκονται με τον γονέα ή κηδεμόνα τους στην πόρτα του σπιτιού τους 3΄ νωρίτερα από την ώρα που έχει οριστεί για την παραλαβή τους. Αντίστοιχα, κατά τη μεσημβρινή επιστροφή ο γονέας πρέπει να περιμένει το σχολικό στην αυλόπορτα του σπιτιού του και να παραλαμβάνει από τη συνοδό το παιδί του.
 3. Η σχολική χρονιά ξεκινά τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021.          
  Αγιασμός
     Γυμνάσιο: ώρα αγιασμού –> 8:45 π.μ. στο κεντρικό προαύλιο των Εκπαιδευτηρίων (Αβέρωφ 12)
  Λόγω των υγειονομικών μέτρων ο επιτρεπόμενος μέγιστος αριθμός γονέων είναι 80. Απαραιτήτως δηλώστε την παρουσία σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/4aR1x95rUaAp1NnZ6
     Νηπιαγωγείο, Α΄ & Β΄ Δημοτικού: ώρα αγιασμού –> 10:15 π.μ. 
  στο κεντρικό προαύλιο των Εκπαιδευτηρίων (Αβέρωφ 12)
  Λόγω των υγειονομικών μέτρων ο επιτρεπόμενος μέγιστος αριθμός γονέων είναι 80. Απαραιτήτως δηλώστε την παρουσία σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/xp2La94jyXnbXsKb9
     Γ΄- Στ΄ Δημοτικού: ώρα αγιασμού –>
  11:50 π.μ.  στο κεντρικό προαύλιο των Εκπαιδευτηρίων (Αβέρωφ 12)
  Λόγω των υγειονομικών μέτρων ο επιτρεπόμενος μέγιστος αριθμός γονέων είναι 80. Απαραιτήτως δηλώστε την παρουσία σας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/7iAVWESYZJ6erBye9
     Βρεφικός Σταθμός, Παιδικός Σταθμός, Προνήπιο:
  θα γίνει χωρίς παρουσία γονέων.
     Λύκειοθα γίνει χωρίς παρουσία γονέων.
  Για την είσοδό σας στον χώρο του σχολείου απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή rapid test (24 ώρες) ή PCR μοριακό τεστ (72 ώρες).
 4. Αλλαγές στα στοιχεία και τα προγράμματα (σχολικό, ώρες προσέλευσης και αποχώρησης, μελέτη, μαγειρείο, κτλ.) που έχουν δηλωθεί στην αίτηση εγγραφής δεν είναι εφικτό να γίνουν στο διάστημα από την Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021, έως και την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021.
 5. Από την 1η  μέρα το ωράριο θα τηρηθεί κανονικά. Ώρες προσέλευσης: 8.00΄, 9.00΄, Ώρες αποχώρησης: 14.00΄, 15.00΄, 16.00΄, 17.00΄, 18.00΄. Υπενθυμίζουμε ότι και για την 1η μέρα δεν είναι εφικτή καμία αλλαγή στις ώρες ή το μέσο αποχώρησης σε σχέση με ό,τι έχει δηλωθεί στην αίτηση εγγραφής.
 6. Κανονικά θα λειτουργήσουν από την 1η μέρα το μαγειρείο (φαγητό από το σχολείο), η τραπεζαρία (φαγητό από το σπίτι), καθώς και τα προγράμματα μελέτης και δημιουργικής απασχόλησης.
 7. Την 1ημέρα οι μαθητές που φοιτούν στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο πρέπει να έχουν μαζί τους την κασετίνα τους και ένα τετράδιο.
 8. Την 1ηεβδομάδα θα λάβετε ενημερωτικά φυλλάδια για τα προαιρετικά απογευματινά πρόγραμματα των Εκπαιδευτηρίων και την ημερομηνία έναρξης της κάθε δραστηριότητας (ωδείο, αθλητικοί & καλλιτεχνικοί όμιλοι, φροντιστηριακά τμήματα ξένων γλωσσών,κέντρο πληροφορικής και ρομποτικής, τμήματα πρόσθετης διδακτικής στήριξης, κ.ά.).
 9. Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου, που δεν κάνουν χρήση σχολικού λεωφορείου, θα τους παραλαμβάνουν από την πίσω πύλη (Καισαρείας 9) στις 14.10΄. Οι μαθητές του Γυμνασίου αποχωρούν στις 14.05 από την Αβέρωφ 12 και οι μαθητές του Λυκείου στις 14.05 από την Αβέρωφ 14. 
  Τους μαθητές μπορούν να παραλαμβάνουν από το Σχολείο μόνο ενήλικοι που έχουν δηλωθεί στην αίτηση εγγραφής και έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα. Κάθε αλλαγή σχετική με τα πρόσωπα που μπορούν να παραλαμβάνουν τους μαθητές από το Σχολείο θα είναι έγκυρη, μόνο αν συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση.
 10. Υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα και την Πέμπτη οι μαθητές εισέρχονται στο Σχολείο (και στα σχολικά λεωφορεία) είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε με πιστοποιητικό νόσησης (6μηνη διάρκεια) είτε με αρνητικό self test (πρέπει να έχει εκδοθεί η σχετική σχολική κάρτα ή να έχει εκδοθεί η αντίστοιχη βεβαίωση, αφού δηλωθεί το αποτέλεσμα εδώ

Ωράριο γραμματείας: 7.00΄-18.00΄. Τηλεφωνικό κέντρο επικοινωνίας: 2109617817

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar