4 βραβεία στον πανελλήνιο διαγωνισμό Education Business Awards

Μετά από 42 χρόνια σκληρής προσπάθειας μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι.

STICKER_Education Awards_2016.inddSTICKER_Education Awards_2016.inddΤο Σχολείο μας, δεύτερο σε συγκομιδή βραβεύσεων μεταξύ όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας από την Προσχολική Αγωγή έως και την Ανώτατη Εκπαίδευση  στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Education Business Awards, επιβραβεύθηκε για τις βέλτιστες πρακτικές του στην καινοτομία στον χώρο της Εκπαίδευσης.

1Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ήταν η κ. Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, πρώην Βουλευτής – Ευρωβουλευτής πλαισιωμένη από 10μελή επιτροπή προσωπικοτήτων.

Το Σχολείο μας διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

4Καινοτομία στη Διδασκαλία (1ο βραβείο)
Ως Σχολείο με εξαιρετική διδακτική πρωτοβουλία, που εμπνέει τη μάθηση και την πρόοδο μέσω καινοτόμων παιδαγωγικών μεθόδων.

“Blended Learning: Προσεγγίζοντας ολιστικά τις Φυσικές Επιστήμες”

 

 

3Ψηφιακή Εκπαίδευση (Έπαινος)
Ως Σχολείο που αξιοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία και παρέχει στους διδασκόμενους σύγχρονες διαδικτυακές υπηρεσίες, ψηφιακό και διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό κ.λπ. που ενισχύει και εμπλουτίζει την μαθησιακή εμπειρία.

“Δημιουργούμε το μέλλον ψηφιο-συνεργατικά: Προσαρμοσμένη αξιοποίηση της τεχνολογίας στις ανάγκες κάθε τάξης”

 

6Καταπολέμηση του Σχολικού Εκφοβισμού (Έπαινος – 1η θέση)
Ως Σχολείο που διαθέτει πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης της ενδοσχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού, ενώ ενσωματώνει και προάγει τη διαφορετικότητα.

“Κερδίζουμε τη μάχη απέναντι στη βία, κερδίζουμε τον σεβασμό στο κάθε παιδί”

 

5Ψηφιακή Παρουσία & Social Media (Έπαινος – 1η θέση)
Ως Σχολειό που διαθέτει εξαιρετική ψηφιακή παρουσία και έχει ενσωματώσει αποτελεσματικά στην επικοινωνία του τα social media, παρέχοντας πληροφορίες στους διδασκόμενους και στο κοινό και ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή πληροφοριών και το διάλογο.

“e-Zois School: «Το ψηφιακό Σχολείο»

 

Η Τελετή Απονομής των Education Business Awards πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, την Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016.

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar