Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη

Στο Σχολείο μας  λειτουργεί πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης (ΠΔΣ), το οποίο απευθύνεται στους μαθητές της Α΄και Β΄Λυκείου. Το πρόγραμμα ξεκινάει με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, παρέχεται δωρεάν για τους μαθητές του σχολείου και περιλαμβάνει τις εξής ώρες.

ΤΑΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΦΥΣΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ
Α΄ λυκείου 3 2 1 2 1
Β΄ λυκείου 2 1

Θεωρούμε ότι η πρόσθετη διδακτική στήριξη που  προσφέρει το σχολείο μας  πλεονεκτεί σε σχέση με άλλες μορφές ενισχυτικής (εκτός σχολείου), γιατί εμείς γνωρίζουμε σε βάθος τις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών μας. Ο τρόπος αντιμετώπισης και κάλυψης  των μαθησιακών αναγκών των παιδιών είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του καθηγητή της τάξης και του καθηγητή της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης (ΠΔΣ).

Τα προγράμματα γίνονται συγκεκριμένες μέρες και ώρες και ο μαθητής καλό είναι να παρακολουθεί όλο το πρόγραμμα της τάξης του. Μαθητής που δεν είναι τακτικός στην παρακολούθηση διακόπτει τη φοίτησή του στο πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης.

Σημειώνουμε ότι έχουν ήδη δημιουργηθεί τμήματα σε όλες τις προαναφερόμενες τάξεις.

Ο αριθμός μαθητών ανά τμήμα δεν ξεπερνάει τους 8. Σε περίπτωση που ο αριθμός αυτός ξεπεραστεί, το τμήμα χωρίζεται σε δύο επίπεδα.

Ωράριο λειτουργίας: Τα μαθήματα ΠΔΣ ξεκινούν στις 14:15 και τελειώνουν στις 15:55.

Πρόγραμμα Α΄Λυκείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
1η ΩΡΑ 14:15 – 15:00 ΕΚΦΡΑΣΗ-ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΧΗΜΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗ
2η ΩΡΑ 15:10 – 15:55 ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Πρόγραμμα Β΄Λυκείου

Το πρόγραμμα της Β΄Λυκείου αποτελεί συνέχεια περσινού προγράμματος και για το τρέχον σχολικό έτος περιορίζεται στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας και στη Γλώσσα.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
1η ΩΡΑ 14:20 – 15:05 ΕΚΦΡΑΣΗ-ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
2η ΩΡΑ 15:05 – 15:50 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar