Ασφάλεια

Ο Εκπαιδευτικός μας Οργανισμός δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των μαθητών και συνεργατών του. Χάρη στην περίφραξη, στο προσωπικό των φυλάκων και των πολλών εφημερευόντων εκπαιδευτικών, που ο καθένας εποπτεύει το χώρο ευθύνης του, ο σχολικός χώρος των Εκπαιδευτηρίων μας είναι ασφαλέστατος.

Οι αυλές του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού είναι στρωμένες με χλοοτάπητα, που προστατεύει τους μαθητές κατά την πτώση τους από αιματηρά χτυπήματα, ενώ τα γήπεδα είναι επαλειμμένα με αντιολισθητικό υλικό.

Στέγαστρα, που συνδέουν τα κτίρια μεταξύ τους και που προεκτείνονται μέχρι την πύλη αποβίβασης και επιβίβασης των  μαθητών στα σχολικά λεωφορεία, τους προστατεύουν από τη βροχή.

Η είσοδος σε κάθε απρόσκλητο επισκέπτη δεν επιτρέπεται, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η έξοδος μαθητή από το χώρο του Σχολείου.

Όλη η σχολική κοινότητα είναι εκπαιδευμένη στην αντιμετώπιση σεισμού και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Η μετακίνηση των μαθητών από και προς το Σχολείο γίνεται μόνο με ιδιόκτητα καλοσυντηρημένα σχολικά λεωφορεία της Σχολής μας, με έμπειρους οδηγούς και συνοδούς και κάτω από συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Οι μαθητές/τριές μας δεν επιτρέπεται να αποχωρούν από το Σχολείο, πριν λήξει το πρόγραμμα, χωρίς την άδεια του αντίστοιχου Διευθυντή.

Οι γονείς που επιθυμούν οι ίδιοι να παραλάβουν το παιδί τους ενημερώνουν υποχρεωτικά τη γραμματεία της Σχολής και το περιμένουν στη γραμματεία και όχι έξω από την αίθουσα.

Τέλος, την ασφάλεια των μαθητών και των εργαζομένων στον Οργανισμό μας εγγυάται η παρουσία και εποπτεία του Τεχνικού Ασφάλειας.

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar