Ενημέρωση Γονέων Α΄ Γυμνασίου
Αγαπητοί Γονείς
Στο πλαίσιο των ενεργειών μας για την ομαλή μετάβαση των μαθητών από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, σας περιμένουμε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, στις 7.00 μ. μ. στο θέατρο της Σχολής.
Η παιδοψυχολόγος του Σχολείου μας κα Σμαράγδα Ματθαίου θα αναφερθεί στον τρόπο οργάνωσης της μελέτης και των υποχρεώσεων του μαθητή καθώς και σε θέματα αρμονικής επικοινωνίας Γονέων-Σχολείου.
Οι διδάσκοντες της Γλωσσικής Διδασκαλίας, των Αρχαίων Ελληνικών, της Ιστορίας, των Μαθηματικών, της Φυσικής και της Βιολογίας θα παρουσιάσουν τη θεματική και τον τρόπο διδασκαλίας των γνωστικών αντικειμένων τους.
Με τη βεβαιότητα ότι θα δώσετε όλοι το «παρών», σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Σημείωση: Προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στην αυλή του Σχολείου (είσοδος από Αβέρωφ 12).










