Επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δοκιμίου «Ελευθέριος Βενιζέλος»


Σπουδαία διάκριση εξασφάλισε το Σχολείο μας στον ΙΗ΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δοκιμίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» για  το σχολικό έτος 2019-2020.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την επιτυχία του μαθητή  της Γ’ Γυμνασίου Μακάριου Αρβανίτη, ο οποίος, διαγωνιζόμενος μαζί με εκατοντάδες μαθητές, κατέλαβε την 5η  θέση πανελλαδικώς. 

    Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” στοχεύοντας στην ανάδειξη της προσωπικότητας, του έργου και της εποχής του Ελευθερίου Βενιζέλου, προκήρυξε κατά το σχολικό έτος 2019-2020 τον ΙΗ΄ Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δοκιμίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» με θέμα: “Η διεθνής απήχηση της εξωτερικής πολιτικής του Ελευθερίου Βενιζέλου και η Συνθήκη των Σεβρών (1920)”. Ο διαγωνισμός απευθυνόταν στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων όλης της χώρας και των ελληνικών σχολείων της ομογένειας,  οι οποίοι –με αφορμή την επέτειο των 100 ετών από την υπογραφή της Συνθήκης των Σεβρών (1920)– καλούνταν να αναδείξουν την εμβέλεια της πολιτικής σκέψης του Ελευθερίου Βενιζέλου και την απήχηση των διπλωματικών του χειρισμών στους ηγέτες των συμμαχικών χωρών αλλά και στο εξωτερικό γενικότερα.

Πολλά συγχαρητήρια στον Μακάριο Αρβανίτη για τη σημαντική επιτυχία του στο μάθημα της Ιστορίας με καθηγήτρια την κ. Ευγενία Μπάγια. Του ευχόμαστε ολόψυχα αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες πάντα να συνεχίζουν να προσπαθούν και να πετυχαίνουν όλο και υψηλότερους στόχους.

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

School Magazine

Ωδειο Banner sidebar