Έκθεση Αποσφράγισης Προσφορών για την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ’ Γυμνασίου

 «Συγκρότηση επιτροπής αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών για την τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ’ Γυμνασίου στη Σύρο»

Στην Αργυρούπολη και στο γραφείο των καθηγητών των Εκπαιδευτηρίων, σήμερα Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 12:30, συγκροτήθηκε επιτροπή για την αποσφράγιση και την αξιολόγηση των προσφορών των τουριστικών γραφείων για τη μετακίνηση μαθητών και συνοδών καθηγητών, στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης στη Σύρο από τις 3/5/2018 έως τις 5/5/2018. Η επιτροπή αυτή αποτελείται από τους: α) Αρβανίτη Μάνθο ,διευθυντή του γυμνασίου και πρόεδρο της επιτροπής, β) Τσιλιβή Ελένη, αρχηγό της εκδρομής, γ) Μεϊντάνη Δημήτρη,συνοδό καθηγητή, και δ) Σοφιανίδου Αλιάννα, μαθήτρια της Γ΄1 γυμνασίου και πρόεδρο της τάξης, ε)Τσαλαβούτα Κωνσταντίνο, μαθητή της Γ΄2 γυμνασίου και πρόεδρο της τάξης.

Τα μέλη της επιτροπής αφού έλαβαν υπόψη: α) την 12987/Γ2/10-11-2011 (ΦΕΚ 2769/τ.Β΄/2-12-2011) του Υπουργείου Παιδείας, β) την από 17-04-2018 πρόσκληση ενδιαφέροντος του Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων Γεωργίου Ζώη , προέβησαν στο άνοιγμα των προσφορών που υποβλήθηκαν και τις κατέταξαν ως προς την πιο συμφέρουσα προσφορά ως εξής: 1) ΙQ Holidays, 2) Travel Bug, 3) Happydays και 4)360ο dgreece. Η επιτροπή αξιολογώντας τις προσφορές και με βάση τα κριτήρια πρόσκλησης ενδιαφέροντος επιλέγει την προσφορά του γραφείου «IQ Holidays» διότι καλύπτει την προκήρυξη και παρέχει τις ασφαλιστικές δικλίδες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή οργάνωση της εκδρομής. Οι υπόλοιπες προσφορές απορρίφθηκαν καθώς ήταν λιγότερο οικονομικά συμφέρουσες. Οι προσφορές των πρακτορείων Travel Bug και Happydays απορρίπτονται επίσης καθώς δεν ανέγραφαν με σαφήνεια την μεταφορά με πούλμαν από το σχολείο στο λιμάνι και πίσω, όπως αναφερόταν στην προκήρυξη, όπως επίσης οι προσφορές τους ήρθαν εκπρόθεσμα (μετά τις 9:00).

Το εν λόγω πρακτικό εάν ζητηθεί, κοινοποιείται από το διευθυντή του σχολείου ή τον αρχηγό της εκδρομής σε κάθε κατέχοντα ή έχοντα νόμιμο δικαίωμα να ενημερωθεί, ο οποίος μπορεί να υποβάλλει ένσταση κατά της επιλογής εντός δύο ημερών από τη σύνταξη του πρακτικού επιλογής, δηλαδή μέχρι την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου                                                                        Τα Μέλη

Αρβανίτης Μάνθος                                                                                Τσιλιβή Ελένη

                                                                                    Μεϊντάνης Δημήτρης

                                                                                  Σοφιανίδου Αλιάννα

                                                                                     Τσαλαβούτας Κων/νος

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

School Magazine

Ωδειο Banner sidebar