1η συνάντηση Γονέων-Εκπαιδευτικών | Β΄ έως και Στ΄ Δημοτικού

Αγαπητοί Γονείς

     Σας πληροφορούμε ότι, στα πλαίσια της εποικοδομητικής συνεργασίας Σχολείου– Οικογένειας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10/9/2019 η πρώτη συνάντηση συνεργασίας με τους Δασκάλους των παιδιών σας.

         Η πρώτη αυτή συνάντηση αφορά Γονείς-Κηδεμόνες μαθητών των τάξεων Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ και θα είναι ομαδική, προκειμένου να ενημερωθείτε για τη φιλοσοφία των διδακτικών βιβλίων, για τη δομή της ύλης τους, για τον τρόπο εργασίας των μαθητών κτλ.

     Για τους Γονείς μαθητών των τάξεων Β΄, Ε΄, και ΣΤ΄ η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ακριβώς στις 19.00 μ.μ.

     Για τους Γονείς των μαθητών των τάξεων Γ΄ και Δ΄ θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις. Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με τους καθηγητές της Β΄ ξένης γλώσσας (Γαλλικών και Γερμανικών) στις 18.30 μ.μ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομαδική συνάντηση με τους Δασκάλους των παιδιών σας ακριβώς στις 19.30 μ.μ.

     Με τη βεβαιότητα ότι θα δώσετε όλοι το «παρών» στο μέλλον των παιδιών σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Σημείωση: Η παραπάνω συνάντηση θα είναι πιο λειτουργική χωρίς την παρουσία των παιδιών. Προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στην αυλή του σχολείου (είσοδος από Αβέρωφ 12).

          Σκοπός της πρώτης συνάντησης είναι, επίσης,  η επαφήκαι η γνωριμία των Γονέων με τους Eκπαιδευτικούς της Σχολής, ώστε να βοηθήσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους να βιώσουν με χαρά και ενθουσιασμό το ξεκίνημα της νέας τους σχολικής ζωής.
     Με τη βεβαιότητα ότι θα δώσετε όλοι το «παρών» στο μέλλον των παιδιών σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. 

Σημείωση: Η παραπάνω συνάντηση θα είναι πιο λειτουργική χωρίς την παρουσία των παιδιών. Προς διευκόλυνσή σας μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στην αυλή του Σχολείου (είσοδος από Αβέρωφ 12).

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar