Γενικές πληροφορίες

Το Ωδείο των ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ ιδρύθηκε με όραμα την παροχή ποιοτικής μουσικής παιδείας και μια δυναμική παρουσία στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας. Πρωταρχικός του στόχος είναι να προσφέρει ολοκληρωμένη μουσική αγωγή και καλλιέργεια, με προγράμματα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις των νέων, τρέφοντας τον σπόρο του μουσικού μέλλοντος.

Τα Πτυχία και τα Διπλώματα που θα αποκτούν οι απόφοιτοί μας θα πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο σπουδών τους, θα είναι επίσημα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού, και οι πτυχιούχοι θα έχουν όλα τα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από αυτά.

Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη, έχοντας διαγράψει μια ζηλευτή πορεία στον χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αποτελούν εγγύηση και σταθερή αξία για το νέο τόλμημά τους, που είναι η ίδρυση και λειτουργία Ωδείου.

Οι διδάσκοντες στο Ωδείο μας – πέρα από την αφοσίωσή τους στο εκπαιδευτικό έργο – είναι επώνυμοι καθηγητές και καλλιτέχνες με διεθνή φήμη και αναγνώριση, με διακρίσεις τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στο εξωτερικό. Υπάρχουν βεβαίως και νέοι μουσικοί παιδαγωγοί με ταλέντο και με πολλή όρεξη για εκπαιδευτική δράση. Όλο μαζί το διοικητικό και καλλιτεχνικό προσωπικό του Ωδείου μας είναι αποφασισμένο να εργαστεί με δυναμικό και αποφασιστικό τρόπο, για να προσφέρει τις γνώσεις και εμπειρίες του στους λιλιπούτειους και νεαρούς μαθητές και μαθήτριές του.

Όλες οι δραστηριότητες του Ωδείου αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και τελειώνουν τον Ιούνιο. Τα μαθήματά του πραγματοποιούνται μετά τη λήξη του προγράμματος του Σχολείου. Οι μαθητές του Ωδείου μέχρι τις 5 μ.μ. μπορούν να εξυπηρετούνται με τα λεωφορεία της Σχολής.

Στους μαθητές των ΕΚΠ/ΡΙΩΝ Γ. ΖΩΗ παρέχεται μείωση 10% επί των διδάκτρων.

 

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

School Magazine

Ωδειο Banner sidebar