Καλλιτεχνικός Διευθυντής

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΑΓΟΥΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΕΣΤΡΟΣ – ΣΥΝΘΕΤΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Αγουρίδης γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1962. Σπούδασε Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα στο Ελληνικό Ωδείο. Συνέχισε τις σπουδές του στη Σύνθεση και Διεύθυνση Ορχήστρας στο Εθνικό Ωδείο με τον Θεόδωρο Αντωνίου. Επίσης, έχει σπουδάσει JAZZ και έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στη σύγχρονη μουσική. Έχει γράψει όλα τα  είδη της μουσικής, όπως: μουσική δωματίου, μουσική για ορχήστρα, μουσική για solo όργανα και μουσική για χορωδία και ορχήστρα.

Διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σύνθεσης Γ.Α. Παπαϊωάννου το 1990 και στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σύνθεσης του Πανεπιστημίου της Βοστώνης ALEA III το 1992. Επίσης, διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Εταιρεία Πετρελαιοειδών Β.Π. το 1995. Αποφοίτησε το 1997 με άριστα από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, από την τάξη του Master της Σύνθεσης, με καθηγητές τους διάσημους Srdan Hofman, Zoran Eric και Raiko  Maximovitch.

Από το 1994 αποτελεί τακτικό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών και από το 2008 της Ένωσης Ελλήνων Αρχιμουσικών Χορωδιών (ΠΕ.ΔΙ.ΧΟ). Από το 2002 έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση των Χορωδιών του Δήμου Δάφνης, ήτοι Δημοτικής, Παιδικής και χορωδίας Κ.Α.Π.Η.

Υπήρξε Καλλιτεχνικός Διευθυντής στο Ωδείο Μεσσηνίας και στα Δημοτικά Ωδεία Ηγουμενίτσας, Καλλιθέας κ.α.

 

Τηλ.: 210 9767872, Κιν.: 6976746637

Site: www.costas-agouridis.gr

e-mail: c.agouridis@zois-school.gr

Eikoniki perihghsh 360-Banner123

αποτελέσματα πανελλαδικών 360-Banner1

Ωδειο Banner sidebar